foto’s van Super Nintendo World gelekt

nintendo-world-2

Via Twitter zijn een aantal foto’s van Super Nintendo World in Osaka gelekt.
Op de foto’s is te zien hoe alles in de stijgers staat. Wat vooral opvalt is de bekende toren en vlag van de Super Mario games.

Super Nintendo World opent in het voorjaar van 2020 in Osaka, voor de parken in de Verenigde Staten en Singapore zijn nog geen openingsdata bekend. Zeer waarschijnlijk gaat het Osaka-park in de lente open om nog op tijd te zijn voor de Olympische Spelen die in Tokio worden gehouden in 2020.

Retro Nieuws

———————————————————————-
VAN UITSTEL KOMT (GEEN) AFSTEL ?

De release van SEGA’s Mega Drive Mini wordt uitgesteld tot 4 Oktober voor ons Nederlanders. Ook in de rest van Europa en in het Midden-Oosten komt de miniconsole later uit dan gepland.

In de Verenigde Staten ligt de SEGA Genesis mini wel op 19 September in de winkel. Japan was al verzekerd van een vroegtijdige release en krijgt zelfs exclusieve extra’s in de vorm van een mini 32x, SEGA Cd en sonic & knuckles cartridge.

MegaDriveTowerMini-9e58

SEGA kondigde de SEGA mini console al in april 2018 aan. In eerste instantie zou het apparaatje alleen in Japan uitgebracht worden maar later besloot SEGA om er een wereldwijde release van te maken.

Volgens SEGA komt van uitstel geen afstel. Er was een logistiek probleem ontstaan door een veel grotere vraag van de Europese markt.
Het is overigens niet de eerste keer dat SEGA de release van de SEGA mega drive mini uitstelt.
De mini console werd eerder uitgesteld om een hogere level van kwaliteit te leveren, die aan de verwachtingen van fans voldoet.
Een statement die volgens velen een steek onder water richting de Playstation Classic was.

De SEGA Mega Drive Mini ligt vanaf 4 Oktober in de winkels met een adviesprijs van € 79,99

De plek voor retro gamers